Vitrinele frigorifice - indispensabile pentru expunerea produselor usor perisabile

Fie ca e vorba despre pastrarea produselor ce se pot altera foarte usor daca nu sunt tinute la temperaturi scazute, fie pentru alimentele sau bauturile pe care clientii doresc sa le cumpere gata racite sau congelate, vitrinele frigorifice sunt echipamente indispensabile in orice magazin, supermarket sau hypermarket ce comercializeaza produse alimentare.

Capacitate de racire, design, dimensiuni - afla de ce trebuie sa tii cont cand cumperi o vitrina frigorifica

O vitrina frigorifica trebuie sa asigure un anumit nivel de temperatura in conformitate cu necesitatile produselor ce se doresc expuse sau pastrate in ea. Astfel, nivelul de racire trebuie sa fie unul dintre primele criterii de care sa tii cont atunci cand alegi un astfel de echipament.

Destinatia vitrinei, dimensiunile si designul sau sunt alti factori esentiali. De exemplu, pentru mezeluri sau lactate exista vitrine orizontale, inchise cu geamuri sau deschise, cu rafturi. Pentru produsele de cofetarie sau inghetata exista vitrine speciale, inalte, prevazute cu mecanism de rotire al tavilor, pe care sunt expuse prajiturile si torturile sau cu recipiente speciale pentru inghetata.

Vitrinele pentru bauturi racoritoare sau alcoolice care sunt de foarte multe ori expuse in aer liber, trebuie sa aiba motoare puternice care sa faca fata temperaturilor extreme.

Atunci cand esti in cautarea unui astfel de echipament, nu uita sa iei in calcul si spatiul de care dispui pentru a-l amplasa. In ofertele magazinelor online listate pe ShopMania vei gasi o gama foarte variata de vitrine frigorifice pentru toate necesitatile si, bineinteles, poti face alegerea in functie si de bugetul de care dispui.